Antikorozivna zaštita

Konstrukcijski materijali u bilo kojem obliku podložni su štetnim atmosferskim i drugim promjenama koje bitno utječu na njihovu vrijednost i funkciju. Najrasprostranjenija štetna promjena upravo je korozija materijala. Utjecaj korozije na materijale od izuzetne je tehničke i gospodarske važnosti stoga se u svrhu zaštite od pojave korozije primjenjuje antikorozivna zaštita.

Tvrtka Econ d.o.o. izvodi i obavlja zaštitu od korozije, pjeskarenjem i bojanjem na svim vrstama metalnih konstrukcija, dalekovoda, stupovima, cjevovodima, plovilima, vozilima, te na svim ostalim objektima koji su podložni utjecaju korozije, te im je, stoga, potrebna zaštita tijekom njihova vijeka trajanja.

  •  Čelične konstrukcije

  •  Hidroelektrane i termoelektrane

  •  Sve vrste plovila (aluminijska, čelična, drvena…)

  •  Sve vrste vozila (automobili, autobusi, kamioni, motori, skuteri, prikolice…)

  •  Ostali objekti podložni utjecaju korozije (felge, ograde, radijatori, bicikli…)

Zahvaljujući našim specijaliziranim timovima, profesionalno osposobljenim djelatnicima, strojevima i opremi koje posjedujemo u mogućnosti smo izvesti profesionalnu uslugu na najrazličitijim objektima. Posjedujemo Airless uređaje koji omogućuje nanošenje premaznih sredstava bezzračnim špricanjem. Ovakva metoda bojanja učinkovita je, brza i precizna. Nudimo usluge svih vrsta bojanja, u zatvorenim i otvorenim prostorima kao i izvođenje radova na visini.