Čišćenje ureda i poslovnih prostora

Zavisno o namjeni uredskog prostora, broju osoba koja u njima boravi ili dnevno posjećuje, mjestu, godišnjem dobu i mnogim drugim faktorima poslovni prostori podliježu različitom intenzitetu i vrsti zaprljanja. Ovisno o navedenim parametrima u mogućnosti smo ponuditi Vam različite modele usluge čišćenja ureda i poslovnih prostora. Čišćenje ureda i poslovnih prostora obavljamo s vrhunskim sredstvima, strojevima i kvalitetnim osobljem.

Održavanje čistoće ureda

Kako bi se Vi mogli usredotočiti na Vaše poslovne prilike nama možete bezbrižno prepustiti čišćenje Vaših ureda i drugih poslovnih prostora. Čistoća Vaših ureda ostavlja dojam na sve koji ga posjećuju, a smatramo da nije potrebno naglašavati vezu čistoće i zdravlja Vašeg osoblja. Kao bitan dio našeg odnosa sa svakim klijentom na diskreciju gledamo s posebnom pažnjom. Prilikom ugovaranja naše usluge, ukoliko to želite, sklopiti ćemo ugovor o tajnosti svih podataka do kojih naši djelatnici mogu doći prilikom pružanja usluga.

Učestalost usluge možemo ugovoriti na različite načine ovisno o Vašim potrebama, bilo da se radi o svakodnevnoj ili manje frekventnoj usluzi pa sve do jednokratnih usluga velikih čišćenja tzv. 'generalnih spremanja'. Čišćenje prepustite profesionalcima, a Vi se bezbrižno možete baviti svojim osnovnim poslovima.